Координатори и сватбени агенти

Сватбена и парти агенция „Честито” Ви предоставя възможността да улесните още повече задълженията си на домакин и да подчертаете добрия си вкус и обноски.
Избягайте от изтощителния хаос на приготовленията. Отдайте се на удоволствието и емоцията на тържествения момент от вашия живот. Грижите, оставете на нас.
Независимо дали планирате малко или по-голямо тържество, вече има кой да ви помогне. Доверете се на нашите координатори и сватбени агенти и се наслаждавайте на празника си.
Те ще изготвят цялостен сценарий и  ще координират работата на всички лица свързани с вашия  празник. Персонален сватбен план и списъци за младоженците, съдържащи най - важните задачи и изброени покупките, които трябва да се направят.
Консултация за кумовете и родителите, списък с техните задължения.
И едно от най-важните неща - непрекъсната връзка между оператор, фотограф, дисководещ, музиканти и управители на ресторанти в самия сватбен ден! Разпределяне на времето от началото до самия край на сватбеното тържество.
Сватбена агенция „Честито” Ви дава възможност Вие сами  да решите до колко нашите координатори и сватбени агенти  да вземат участие в подготовката и организацията на сватбеното ви тържество. Ние не ви задължаваме с определен брой срещи и консултации и придържането към даден пакет от услуги! Вие определяте, в кои етапи от подготовката на празника Ви да се включат нашите координатори и сватбени агенти !

Цена - от 80лв. до 380 лв.

Всеки празник е неповторим, а всяко ваше желание осъществимо -
благодарение на нас!